FOI Alumni dan
FOI 1, Pavlinska 2, Varaždin
FOI Alumni dan

Povodom 15 godina od osnivanja alumni udruge, Fakultet organizacije i informatike s ponosom najavljuje godišnji FOI Alumni dan, koji će se održati u utorak, 28. svibnja 2024. godine, u prostorijama FOI 1 na adresi Pavlinska 2 u Varaždinu. Okosnica događanja bit će okrugli stol s istaknutim alumnijima FOI-ja te umrežavanje i druženje bivših studenata, nastavnika i prijatelja Fakulteta.  

Program događanja započinje u 16:30 sati s registracijom gostiju uz dobrodošlicu. Nakon toga, u 17:00 sati, prisutnima će se obratiti dekanica FOI-ja prof. dr. sc. Marina Klačmer Čalopa i predsjednica FOI Alumni udruge izv. prof. dr. sc. Katarina Tomičić-Pupek.

Slijedi glavni događaj - okrugli stol FOI alumnija na temu "Razvoj vještina za budućnost: savjeti FOI-jevaca za eru koja dolazi". Panelisti će podijeliti svoja bogata iskustva i otvoriti perspektive o izazovima i prilikama koje donosi digitalna transformacija u profesionalnom svijetu. Radi se o istaknutim alumnijima Fakulteta organizacije i informatike, koji su ostvarili zamijećene karijere i rado se vraćaju na svoju matičnu instituciju u ulogama predavača i savjetnika mlađim generacijama. To su: Jelena Škalec (Data&AI Technical Sales at IBM Croatia), Klaudia Teković (Business Area Director - ERP&Custom development at Omega Software), Marina Mišetić (Technical Account Manager at Asseco South Eastern Europe), Alen Delić (Chief Information Security Officer at SpotMe), Goran Kovačević (Vice President of Business Development at Infinum) i Mario Mrljić (CTO & Board Member at NEOS). Moderatorica okruglog stola bit će predsjednica FOI Alumni udruge izv. prof. dr. sc. Katarina Tomičić-Pupek

Nakon okruglog stola, u 18:30 sati, slijedi neformalno druženje i umrežavanje u prostoru Info Chill Zone (Rupa) uz prigodnu zakusku. FOI Alumni dan pružit će priliku za inspirativne razgovore, uspostavljanje kontakata, razmjenu iskustava i obilježavanje važnih postignuća u karijerama FOI alumnija.

Cilj FOI Alumni dana je istaknuti važnost zajedništva i suradnje između alumni zajednice i Fakulteta u promicanju kontinuiranog razvoja i unapređenja obrazovanja u području informatike, poslovanja i organizacije. FOI Alumni zajednica ostaje ključni partner u izgradnji mostova između akademske i gospodarske zajednice te podrška budućim generacijama studenata u postizanju njihovih karijernih ciljeva.

Pozivamo sve bivše studente, nastavnike i prijatelje FOI-ja da zajedno s nama proslave ovaj poseban dan!

PRIJAVE su otvorene OVDJE (rok je utorak, 21. svibnja 2024.). Događaj se odvija pod pokroviteljstvom Fakulteta.

Vidimo se na FOI Alumni danu!

Objavljeno 05.04.2024