Članovi Udruge izabrali novo vodstvo i usvojili Plan rada
ktp-amac
U petak, 19. siječnja 2024. godine, u prostorijama Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu, održana je izborna skupština Udruge diplomanata, suradnika i prijatelja Fakulteta organizacije i informatike AMAC- FOI. Na skupštini je sudjelovalo 30-ak članova Udruge, a 20 članova s pravom glasa jednoglasnom odlukom je podržalo izv. prof. dr. sc. Katarinu Tomičić-Pupek za novu predsjednicu Udruge, Dejana Drabića za potpredsjednika te Rominu Kelemen za tajnicu.

Članovi Udruge su jednoglasno usvojili i novi Poslovnik Skupštine AMAC FOI te izabrali članove u radna tijela. Nakon iznesenog izvješća o radu Udruge, izvješća o radu Nadzornog odbora te financijskog izvješća za prethodno razdoblje, predložene su izmjene Statuta po pitanju skraćivanja trajanja mandata i rokova za održavanje izborne skupštine s četiri na dvije godine, koje su jednoglasno usvojene. Nova predsjednica Udruge iznijela je Plan rada i Financijski plan za 2024. godinu, nakon čega je uslijedilo i neformalno druženje prisutnih te planiranje i razvoj ideja oko nadolazećih zajedničkih aktivnosti.

Članica predsjedništva Udruge i dekanica FOI-ja prof. dr. sc. Marina Klačmer Čalopa naglasila je važnost okupljanja FOI alumni zajednice na Fakultetu u cilju jače međusobne suradnje i povezivanja alumnija FOI-ja iz akademskog i gospodarskog svijeta.

AMAC-FOI će u narednom periodu poraditi na većoj vidljivosti Udruge, novom vizualnom identitetu te osmišljavanju zajedničkih aktivnosti u cilju stvaranja snažne mreže bivših studenata koja potiče dijalog, dijeljenje iskustava te kontinuiranu podršku i razvoj zajednice bivših studenata, suradnika i prijatelja.

Objavljeno 05.04.2024